Druženje članov DDUM

Žal sporočamo, da zaradi premajhnega števila prijavljenih, ProAm turnir v torek, 2. 6. odpade.

Seveda pa to ne pomeni, da ne bo organiziranega večernega druženja za člane DDUM.

Zatorej vabljeni, da skupaj zaključimo prvo leto delovanja Debatnega društva Univerze v Maribor v baru Papagayo. Druženje se prične ob 21:00!

Se vidimo v torek!

______________________________________________________________________

Šolsko letose bliža koncu in s tem tudi aktivnosti debatnega društva. Seveda pa je potrebno prvo leto delovanja primerno zaključiti.

Zato vas vse vabimo, da se v torek, 2. 6. ob 14:00 udeležite zadnjega debatnega dogodka v šolskem letu 2014/2015.

Ker pa smo le debatno društvo, seveda ne gre brez debate. Namreč, za vas organiziramo kratek turnir, kjer boste lahko preizkusili znanje, ki ste ga pridobili v minulem letu. Da pa bo izkušnja prvega turnirja prijetna za prav vse udeležence, smo se odločili, da turnir strukturiramo po principu ProAM.

To pomeni, da bo vsakemu debaterju začetniku v ekipo dodeljen debatni partner, ki je že izkušen v debatiranju. Tako vas bo lahko vodil skozi pripravo na samo debato in vam olajšal prve korake v svet tekmovalne debate.

Turnir je primeren tudi za vse, ki se niso udeležili še nobenega dogodka debatnega društva in niso še nikoli debatirali. Zato povabite tudi prijatelje in znance, ki bi jih debata lahko zanimala.

Kot vedno bomo debatirali v debatnem formatu študentske debate (British Parliamentary) s prilagojeno dolžino govorov: 5min.

Za ponovitev pravil ste vabljeni, da preberete sekcijo O debati na spletni strani DDUM (http://ddum.org/?page_id=50) ter vodič po debati debatnega društva Univerze v Cambridgeu (https://cus.org/members/debating/what-debating).

Po končanem turnirju pa bomo dan zaključili kot se za študentski torek tudi spodobi!

Prijava na turnir: http://goo.gl/forms/q111Fmh4WL

URNIK:

14:00 – 14:30 REGISTRACIJA
14:30 POZDRAV
14:45 RAZGLASITEV TRDITVE PRVEGA KROGA
15:00 PRVI KROG
16:30 RAZGLASITEV TRDITVE DRUGEGA KROGA
16:45 DRUGI KROG
18:00 – 18:30 COFFEE BREAK
18:00 RAZGLASITEV TRDITVE TRETJEGA KROGA
18:15 TRETJI KROG
20:15 SKUPNI ODHOD V BAR PAPAGAYO, RAZGLASITEV REZULTATOV IN ZAKLJUČEK

Egidi