Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Debatno društvo se predstavi

06/04/2017 @ 18:00 - 19:00

Študenti in študentke pozor!

Debatno društvo Univerze v Mariboru prihaja na Filozofsko Fakulteto Univerze v Mariboru, ker bomo v sodelovanju z fakulteto v humanističnem duhu ustvarjali družbeno aktivne in odgovorne študentke in študente, ki so zavezani k iskanju življenjske, raziskovalne in znanstvene resnice!

Zatorej, z veseljem objavljamo novico, da bomo od sedaj naprej izvajali debatna srečanja vsak četrtek ob 18:00 uri na Filozofski fakulteti Univerze v Mariboru v predavalnici 2.10/FF!

Vsi, ki vas zanimajo veščine retorike, javnega nastopanja, argumentacije in študentska tekmovalna debata, vas vabimo, da se nam pridružite na novi lokaciji in na naših dogodkih, ki jih za vas pripravljamo v letu 2017.

Za nas premik v prostore Filozofske fakultete predstavlja vsekakor veliko priložnost in verjamemo, da smo pripravljeni na novo akademsko okolje!

Posebna zahvala gre tudi ()Študentskemu Svetu Filozofske fakultete in vodstvu ()Filozofske fakultete, ki so nam omogočili redno uporabo prostorov, s tem pa so tako simbolno podprli tudi vrednote, kot so kultura dialoga in medsebojno spoštovanje, za katere se vztrajno borimo v društvu.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite že v četrtek 6. aprila 2017 na FF UM v predavalnici 2.10/FF!

Lep pozdrav, vaš DDUM

 

Details

Date:
06/04/2017
Time:
18:00 - 19:00
Event Tags:
, , , , , , , ,

Organiser

Debatno društvo Univerze v Mariboru

Venue

Filozofska fakulteta Univerze v Mariboru
Koroška cesta 160
Maribor, 2000 Slovenia
+ Google Map